Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lékařský petrolej Petroleum D5

Výhodný při všech problémech s krví včetně rakoviny

PETROLEUM D5

Lékařský petrolej PETROLEUM D5 se primárně používá při oslabeném, překyseleném organizmu a onkologických problémech. Významná posila imunity. Jeho účinky se nekříží s běžnými léky, ani s léky, které předepisuje onkolog a imunolog. D5 je vylepšená homeopatická verze již dříve dávno známého lékárenského petroleje. Má příjemnou chuť, lehce větrovou. Vhodný preventivní doplněk k ozdravným potravinám programu MOSSSPCN. Nahrazuje lékařský ricinový olej.

Obecné vlastnosti. Jak známo, petrolej velmi dobře proniká i do nejmenších netěsností. Je to velmi tekutá kapalina, která se rychle roztéká po sliznici úst, jícnu, žaludku, střev. Dokáže proniknout do různých průchodů a po nich stoupat vzhůru (slinivka, žlučník, játra). Vzhledem ke svým rozpouštěcím schopnostem působí na tukové a cholesterolové usazeniny a tak pomáhá čistit průchody a stěny střevního traktu. D5 proniká ochrannou bariérou rakovinových buněk. Vysouší je a odvodňuje. Dehydrované rakovinové buňky umírají. To samé platí pro patogenní mikroorganizmy. D5 je výhodné podávat před konzumací ozdravných potravin, protože ničí parazity, kteří čekají v trávicím traktu na pochoutku z ozdravných potravin. D5 se chová jako „kůň“, na kterého nasedne „jezdec“-potřebné výživové složky a dvacetkrát rychleji je doveze na místo určení. Má schopnost rozehřívat a odvádět z organizmu hlen. Jako rozpouštědlo organických sloučenin rozpouští tromby a ucpaná místa v krevním řečišti. Proto pomáhá při předcházení i uzdravování z mnoha nemocí krve a také hemoroidů. U kosmetických vad lze smíchat 4 díly s 1 dílem olivového oleje a na postiženou pokožku pak nanášet dvakrát, až třikrát denně, poté aplikovat transdermální kolagen Q5-28 Inventia (viz rubrika Kniha Osobní prevence) po dobu 14 dnů. Dobře účinkuje jako dezinfekce při drobných poraněních a bodnutí hmyzem.

Mandle a paraziti. D5 je proto výhodný na potírání mandlí při angíně, třikrát denně, též při mokvavém ekzému. Desinfikuje povrch a pokrývá ho tenkou vrstvou. Přechozené angíny umožňují přemnožení patogenních organizmů, které vytvářejí kolonie v srdci a působí zde změny. D5 je úspěšně ničí nejen v srdci a na mandlích, též v jícnu, žaludku a ve střevech, aniž by jinak ovlivňoval obvyklou mikroflóru organizmu. Malí paraziti ve střevech hynou, velcí jsou připevněni ke stěnám střev. D5 nesnášejí, proto odpadávají nebo sestupují do nižších poloh. Když se petrolej vstřebá do krve a do lymfy, ničí malé parazity i zde. Prostorová struktura uhlovodíků petroleje D5 pomáhá v krvi a v lymfě vázat a vylučovat různé toxické nečistoty.

Výkyvy krevního tlaku. Ráno a večer 1 lžička po dobu 3 týdnů, vždy po 2 měsících opakovat do vymizení příznaků.

Problémy s prostatou. Ráno a večer kávová lžička po dobu 4 týdnů, po roce preventivně zopakovat.

Osobní Prevence. Pro prevenci stačí využívat jedno, až dvě balení D5 (100ml) každý rok, jednu čajovou lžičku ráno nalačno. Při akutních stavech lžičku ráno i večer. 100ml kůru lze opakovat po 14 dnech.

 

Doporučení. Používat umělohmotnou lžičku. Před použitím aktivovat protřepáváním lahvičky. Před polknutím vždy nejdříve promílat jazykem v ústech. Kromě aplikace samotného petroleje přemílat během dopoledne v ústech asi 10 min. lžíci olivového nebo slunečnicového oleje, až vypadá jako mléčná emulze. Nepolykat. Výsledná tekutina obsahuje značné množství škodlivých látek, které se vylouhují do oleje přes jazyk. Je nevhodné užívat D5 současně s antibiotiky nebo s chemoterapií.

Obsah: Hnědá lahvička 100ml                          Původ výrobku: Polsko

Odkaz na léčbu nemocí lékárenským petrolejem http://jan1212.webgarden.cz/lecebne-postupy/leceni-petrolejem.html

 

Informace o členství prostřednictvím rubriky „Kontakt“

 

NEPRODEJNÉ            určeno pro vnitřní potřebu SPCN