Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když voda, tak i mýdlo

Mýdlo z lávové hlinky

Toaletní mýdlo OLIOSPCN

 

Nosným prvkem je africká vulkanická hlinka TFAL, která má antiseptické a anitibakteriální účinky. Dále obsahuje olej z bílé olivy, palmový stearin, kokosový olej a další mikro a makro elementy, které mají unikátní vliv na vlastnosti mýdla ke každodennímu použití.

Tato hlinka se používala k léčbě nemocí i zlepšování kvality vody, též k balzamování již ve starověkém Egyptě. Dobře na sebe váže kyslík, díky čemu má schopnost zbavovat vodu toxinů. Mikro a makro elementy jako vápník, hořčík, měď zinek, křemík, silikáty, drasík, síra, stříbro a dalších 70 prvků důkladně čistí a vyživují kůži. Hodí se na každou pleť i na tu nejcitlivější pokožku. Potlačuje celulitidu a alergické projevy.

Nevyvolává alergické reakce, nevysušuje a nedráždí i tu nejcitlivější pokožku. Hydratuje a zároveň promastí kůži. Potlačuje nepříjemný zápach potu, kterým trpí zejména nohy. Pro množství oleje má příznivý vliv na akné, různé vyrážky, rozpraskanou pokožku, suché ruce. Výborně reaguje na opruzeniny, pooperační rány, malé ranky a záněty na těle. Likviduje lupy a chrání pokožku před vysušováním. Dá se dobře použít místo šampónu na vlasy. Mýdlo Olio je též vhodné na holení. Použití je vhodné po opalování. Neobsahuje žádné konzervanty, umělé složky, ani barviva.

Je použitelné doslova od hlavy až k patě a můžeme jej používat každý den.

 

 

 Bližší informace prostřednictvím záložky "Kontakt"