Jdi na obsah Jdi na menu
 


Biologický katalyzátor Os

Látková rezonanční interakce uvolňuje nánosy v cévách přirozenou nechemickou cestou

OSSPCN

Revoluční přípravek v boji s osteoporózou

 

Popis:

Ultra jemný, fyzikálně aktivovaný dolomitický vápenec, dietetikum, vápenný katalyzátor, doplněk stravy dle Vyhl. 446/2004 Sb. Pracuje na nechemickém principu.

 

OSSPCN pomáhá zejména při osteoporóze. Osteoporóza je řídnutí kostí v důsledku odbourávání kostní hmoty vlivem špatného metabolizmu vápníku. To znamená, že přirozené vylučování vápníku převyšuje zabudovávání nového. Kosti se stávají křehkými a měkkými. Stav se zhoršuje věkem, nedostatkem pohybu, nevhodnou výživou, stresem a užíváním některých léků. Následné zlomeniny pak vznikají i při malém namáhání. Jednou z nejnebezpečnějších je zlomenina krčku stehenní kosti. Po podávání OSSPCN osteoporóza ustupuje většinou po 6ti měsících, u starších osob i déle.

 

OSSPCN pomáhá likvidovat osteoporózu katalytickým (nechemickým) působením, mimo jiné i doplňováním vápníku do kostí jeho odebíráním ze zanesených cév. Nereaguje s léky ani s potravinami. Nemá žádné nežádoucí vedlejší účinky. Bližší informace v rubrice „Kniha osobní prevence“ kolektivu autorů SPCN. Výhodou jsou jeho lehce objektivně měřitelné účinky a nízká cena. Měsíčně nestojí více než několik desítek korun.

 

Použití:

Malé množství prášku v objemu asi kuličky hrachu, rozmíchat ve sklenici nesycené (bez bublinek) pitné vody nebo čerstvého jablečného moštu a vypít každý den těsně před spaním. Výsledky jsou nejlepší vleže v době, kdy jsou cévy uvolněné.

 

Doporučení:

V průběhu celého dne vypijeme 2l pitné vody. Diabetici a osoby s vysokým krevním tlakem začínají jednou dávkou za týden, dvěma dávkami v dalším týdnu, tři dávky berou ve třetím týdnu a potom již každý den. Doporučujeme pít zelený čaj, kysané mléčné výrobky a současně používat základní ozdravnou potravinu VitaLifeSPCN spolu se sladkovodní řasou ChlorellaSPCN.

 

Upozornění: Nevhodné pro kojící matky a děti do 6 let. Nenahrazuje odbornou lékařskou péči. Skladovat při pokojové teplotě na nekovových podložkách.

 

Trvání kůry:

5 až 6 měsíců, kůru opakovat až po uplynutí jednoho měsíce

Minimální trvanlivost:

Uvedena na obalu

Hodnota členského balení:

50g na 5 měsíců 300,- Kč

NEPRODEJNÉ      určeno pro interní potřebu SPCN

 

 

O principu působení biokatalyzátoru OSSPCN

Dávné civilizace uměly pracovat s různými formami energie. Již tehdejší „vědci“ je používali a působili jimi na různé látky.

Některé druhy energie jsou dosud nepoznané. Působením energie lze měnit uspořádání složek ve hmotě. Názorným příkladem je zmagnetování feromagnetického materiálu, aniž by při tom došlo ke změně jeho chemického složení. Takto uspořádaná látka pak má schopnost získanou informační sílu předávat dál. Permanentním magnetem můžeme zmagnetovat kousek železa, který se sám stane magnetem.

Podobně je možné působit na hmotu, nebo na určité orgány speciální fyzikální technologií. Pokud se tímto působením orgány uvedou do energetické rezonance, dojde k jejich oživení. Tak je možné obnovit, oživit ochablé funkce celého organizmu. Princip použitý u OSSPCN , se nazývá látková rezonanční interakce. Je to podobné zesílenému naladění určité stanice rezonanční obvodem přijímače.

Jako nosič energetické informace preparátu OSSPCN je použit práškový dolomitický vápenec. Jeho energetickou hladinu danou rezonanční frekvencí lze zvýšit specifickým fyzikálním zpracováním. Příjmem preparátu rozmíchaného ve vodě dochází k látkové biorezonanční interakci. Tak dochází k předávání vyšší míry energie těm orgánům, které s ním energeticky rezonují. Denní dávka OSSPCN přitom nemusí být větší než kulička hrachu. Energeticky obohacený dolomitický vápenec pak působí jako harmonizátor biologických pochodů organizmu. Látková rezonanční interakce vyvolaná preparátem OSSPCN optimalizuje metabolizmus vápníku, hořčíku a dalších prvků v organizmu a tím fyziologické pochody, které s metabolizmem těchto prvků souvisí. Preparát působí nejlépe přes noc, kdy jsou svaly a cévy uvolněné. Vzhledem ke složitosti organizmu a procesů v něm, nelze při vývoji určit potřebný fyzikální postup zpracování vápence předem. Hledání nakonec ukázalo, že OSSPCN optimalizuje metabolizmus vápníku v kostech, které opět nabývají původní pevnosti a pružnosti. Zlepšuje se i funkce kostní dřeně a kvalita krve, která se v ní tvoří. Ta potom lépe prokrvuje cévy i mikrocévky v nejjemnějších tkáňových strukturách. Pokud je v jejich nánosech obsažen vápník, začnou si ho zpětně odebírat především kosti, ze kterých se původně dostal do cév právě narušením kostního metabolizmu vápníku. Vápník v zanesených cévách pochází z potravy jen minimálně. Tak se obnovuje rovnováha přijímaného a vylučovaného vápníku, která po půl roce braní vede k vymizení osteoporózy.  Léky mohou sice kosti zpevnit, ale přitom se nemusí obnovit jejich pružnost, která je důležitá pro zamezení lomivosti.

Energetickým informačním uspořádáním samočisticích procesů v zanesených cévách dochází k jejich postupnému přirozenému zprůchodnění. Nejlépe se tak děje v součinnosti se synergickou výživou buněk cévní stěny KardiExpertSPCN. Tím dochází k přirozené normalizaci krevního tlaku, lepší se jaterní testy, případně klesá četnost použití dialyzační techniky při sklerotickém onemocnění cévního systému ledvin. Zprůchodněním mikrocévek v plicích se zlepšuje čistící funkce řasinek, průdušek a průdušinek, a tím uvolňování hlenů. Zlepšuje se dýchání, ustupuje ischemická choroba, bronchitida, astma. Zlepšuje se celkové okysličení, výživa i detoxikace tkání, což působí jako ochrana před nežádoucími degenerativními předrakovinovými změnami orgánů. Lepším odplavením usazenin a lepším prokrvením se také zlepšuje stav kloubů.

OSSPCN se nekříží s žádným lékem nebo potravinou. Pouze po sobě zanechává pozitivní informační stopu v podobě rezonančního „osvěžení“ mnohých orgánů.