Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč nemůžeme mít bonus u zdravotního pojištění, když dbáme o své zdraví podobně jako u slevy na pojistném, když jezdíme bez nehod?

Stránka se připravuje, vhodná zdravotní pojišťovna se hledá. Zatím nevíme o zdravotní pojišťovně, která potřebuje mít co nejzdravější kmen pojištěnců, aby ušetřila na nákladech za zdravotní péči a chtěla by proto s naším Sdružením spolupracovat.

 

Nejlepším zdravotním pojištěním je využívání ozdravného programu SPCN pro obnovu obranných funkcí organizmu, jehož výsledkem je zdravé stárnutí. Členové SPCN investují rozumnou výhodnou částku do ochrany svého zdraví. Program spolupráce se zdravotní pojišťovnou počítá s příspěvkem pojištěncům, členům SPCN na osobní aktivní preventivní ozdravný program. Doufáme, že to bude možné v blízké budoucnosti. Základem je myšlenka bonusu pro ty, kdo si vědomě udržují své zdraví.

Proč by klient, který se aktivně stará o své zdraví v programu aktivní osobní prevence nemohl mít slevu na povinném zdravotním pojištění podobně jako řidič, který má bonus na povinném ručení, když jezdí bez nehod? A proč by naopak ten, kdo si své zdraví záměrně ničí, například alkoholem nebo drogami, neměl určité výhody ztratit?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Miluše - A co vyzkoušet srovnavače

Dobrý den,
já jsem na povinne ruceni vyzkousela srovnator, nikdy předtím jsem nesjednávala přes internet ale na doporučení mé dobré kamarádky jsem vyzkoušela a jsem docela spokojená a myslím si, že by tam mohly být i jiné druhy pojištěni.Zkuste

Věra Drábková - Zdravozní pojišťovna pro SPCN

Dobrý den, myslím se, že žádná pojiťovna na spolupráci s SPCN bohužel nepřistoupí. Nedovolí jí to úzká spolupráce s lékaři.
Je to velká škoda, ale zdraví lidé by vzali práci farmacii. Ale toto je všeobecně známo, vím že se opakuji, ale nedělá mi dobře takové názory, proto se ozývám.
Přeji pěkný den Drábková