Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chlormen

Unikátní výrobek spojující ozdravné vlastnosti Chlorelly a zeleného ječmene

ChlormenSPCN - Mladý ječmen s chlorellou

Vyvážená kombinace dvou nejvíce vitalizujících plodin, jež synergicky posiluje ozdravné vlastnosti obou zelených potravin a bakterií mléčného kvašení. Účinnější produkt než samotná Chlorella nebo ječmen.

 

Popis: Zelený prášek z výhonků mladého ječmene a jeho sušené šťávy a Chlorelly v prášku. Speciální technologií je stonek rostliny mladého ječmene šetrně rozemlet s vyloučením zvýšených teplot a nadměrného tření. Tímto způsobem jsou zachovány biologicky aktivní látky, zejména enzymy, které se použitím méně šetrných postupů ničí. Připravený nápoj obsahuje vysoký podíl rozpustné vlákniny, která má stabilizační účinky na citlivé složky produktu.

Produkt obsahuje jedinečnou kombinaci živin: vitaminy (A, B1, B2, B6, E, kyselinu listovou), minerály (křemík, železo, draslík, vápník, hořčík, zinek aj.), enzymy, které tvoří téměř polovinu jeho hmotnosti, chlorofyl, aminokyseliny, antioxidanty, bioflavonoidy a další látky v optimálních poměrech.

 

Čemu prospívá:

● Normalizuje trávení, omezuje zácpu

● přispívá k odstranění únavy a stresu, navrací tělu vitalitu

● eliminuje nepříjemné tělesné pachy

● poskytuje antioxidační ochranu

● ideální preventivní prostředek proti rakovině a dalším civilizačním chorobám

● posiluje imunitu, regeneraci a zpomaluje stárnutí

● podporuje šetrnou detoxikaci a hojivé procesy v organismu

● omezuje kyselost organizmu, omezuje chudokrevnost,

● zlepšuje distribuci kyslíku k buňkám a tkáním,

● přispívá k celkovému ozdravění organismu a chrání jej před nepříznivými vlivy prostředí.

 

Složení: prášek ze sušených listů mladého ječmene (65 %), sušená šťáva z listů mladého ječmene (10 %), dezintegrované buňky chlorelly (25%), směs bakterií mléčného kvašení (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Streptococcus thermophilus, Enterococcus faecium, Acidophilus casei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis).

 

Přípravek neobsahuje: přidaný cukr, lepek, škrob, náhradní sladidla, syntetické aroma, barviva, plniva, pojiva, konzervační látky, ani složky z geneticky modifikovaných zdrojů. Je vysoce ekologický. Jeho složky jsou přírodní, jsou přirozenou součástí plodiny, působí přirozeně.

Dávkování: Obvyklá denní dávka 2 vrchovaté čajové lžičky (tj. 4 - 10 g) ráno a večer na lačno nebo 2 hod. po jídle. Vždy nejméně s hodinovým odstupem od klasických léků. Vyšší dávky (postupně až 15 lžiček denně) nejsou na závadu. Zelené potraviny můžeme vnímat jako „koncentrovanou“ zeleninu, proto obecně platí, že dávkování závisí na životním stylu uživatele. Předávkování nápojem z ječmene, podobně jako předávkování zeleninou, nehrozí.

 

Doporučená příprava: Odměřené množství vmíchejte nejlépe do chladné neperlivé pramenité vody, nebo do ovocného džusu, či jiného oblíbeného nápoje. Vynikající kombinace je s bílým jogurtem či jinou mléčnou kysanou nepřislazenou potravinou. Nepoužívejte s horkými nápoji, jelikož zvýšená teplota nad 45°C nenávratně ničí aktivní enzymy. Další možností použití je přidání přípravku do cereálií, salátu nebo jiného studeného pokrmu.

 

Obsah balení: 500 g (volitelně 350g)

 

Upozornění: Ozdravná potravina u některých konzumentů na počátku užívání může působit vedlejší účinky, jako mírné bolesti hlavy, průjem, plynatost apod. Ty ale nejsou nebezpečné, jde pouze o projevy intenzivního čištění organizmu. Po dobu jejich trvání, snížíme dávkování zhruba na polovinu. Většina uživatelů naopak pociťuje pouze příliv energie. Není určeno dětem do 3 let.

Nenahrazuje odbornou lékařskou péči.

 

Skladujte při teplotě do 30°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %

Po otevření skladujte uzavřené originálním uzávěrem v původním obalu. Šarže a datum výroby na etiketě. Neuchovávejte v ledničce.                                                Původ výrobku:  EU

 

Minimální trvanlivost: 8 měsíců od data výroby

Hmotnost obsahu: 500 g

 

NEPRODEJNÉ

Určeno pro vnitřní potřebu SPCN, více informací prostřednictvím rubriky "Kontakt"