Jdi na obsah Jdi na menu
 


DominoExpert

Extrémní posila Imunity, komplexní fyziologická regenerace organizmu

DominoExpertSPCN

1. Charakteristika. Je to patentovaný, aminokyselinový produkt extrémní posily Imunitního systému na nejhlubší úrovni, zvyšováním tvorby vlastních kmenových buněk, omezením zkracování telomerů a předcházení neurovegetativních poruch typu Alzheimer, Parkinson, RS, mrtvice v synergii se zvýšeným příjmem kyseliny L-askorbové, vitaminu C pro tvorbu vlastního orgánového kolagenu. Aktivuje hypofýzu. Buněčnou obnovou postupně regeneruje a dominovým efektem revitalizuje ostatní žlázy a poškozené, či jinak oslabené tkáně a orgány v celém těle. Omezením zkracování telomerů snižuje příznaky stárnutí, dodává vitalitu a klidný spánek. Hlavní účinnou látkou je Alaptid (ALTD), jež v kombinaci s dalšími účinnými látkami odstraňuje zdravotní problémy způsobené mikrobiální zátěží. Intenzivně čistí celý organismu od škodlivých mikroorganismů. K regeneraci těla dochází nejen díky dostatku energie dodávané aminokyselinovou podporou přípravku, ale také potřebnou energií získávanou z kvalitních potravinových bílkovin. Eliminuje účinky škodlivých látek ve vakcínách. Ztrojnásobuje tvorbou protilátek proti COVID-19. Účinek přetrvává až 10 let.

2. Složení. Unikátní vyvážená kombinace biologicky aktivních látek  ALTD, aminokyselin L‑leucin, L‑izoleucin, L‑valin, kyseliny L‑glutamové, taurinu, L‑carnitinu, mléčnanu zinečnatého, chloridu draselného, zinku, carnossinu.  

3. Co je ALTD. Zdravý lidský organismus tvoří tělu vlastní neurotripeptid L‑propyl‑L‑leucylglycinamid, jenž má mimořádné regenerační účinky, ověřené na tkáňových kulturách organismů savců. Jeho produkce je nejvyšší u dětí a výrazně klesá s věkem. Tento neurotripeptid je možné vyrobit synteticky. Trávicí enzymy jej však rozloží a jeho účinky v organismu jsou prakticky nepoužitelné. 

V rámci výzkumu ve VÚFB v Praze byla v devadesátých létech vyvinuta látka ALTD se stejnými účinky jako přirozený lidský neurotripeptid. Vyrábí se ze stejných dvou aminokyselin L- alanin a  L- leucin. Je to spirocyklický derivát shodný s lidským neurotripeptidem, který je však vysoce stabilní z hlediska působení vnějších i vnitřních vlivů. Výhodou ALTD jsou jeho velmi malé molekuly, které se při perorálním podání dostávají krevním řečištěm do oslabených tkání, kde aktivují dělení a činnost bílých krvinek ke spouštění přirozených obranných reakcí, fagocytózy. Tím je zaručena ochrana před celou řadou zdravotních potíží a podpora obnovy buněk, která je rozhodující pro zachování života a správnou funkci organismu. ALTD je látka, která umí obcházet blokovací systém jaterních isozymů P450. Jakmile ALTD zvýší aktivitu příslušných enzymů a následně T‑lymfocytů, kdy bílé krvinky začnou fagocytovat, vyváže se z organismu v nezměněné struktuře 100% močí, aniž by se v organismu kumuloval.

4. Dávkování : 1 kapsle před snídaní, 1 kapsle před večeří. Vždy zajíst kvalitní bílkovinou. Po využívání prvního balení následuje přestávka 7 až 14 dnů. Poté pokračujeme s užíváním druhého balení. V období stresu, velké únavy nebo onemocnění například virózou se doporučuje nasazení DominoExpertSPCN odložit, až pomine období stresu nebo velké únavy. Až se stav zlepší, pokračujeme tam, kde jsme přestali. DominoExpertSPCN se skládá z látek našemu tělu vlastních, proto nemůže na rozdíl od léků nikdy škodit, ani se předávkovat. Na přesném dávkování však závisí očekávané maximální regenerační efekt. Je velmi důležité dobrat vždy celou kůru až do konce, i když se dostaví klamné účinky v podobě rychlého obratu k lepšímu nebo dočasnému pocitu značné úlevy.

5. Upozornění. Během užívání přípravku nedochází k nežádoucím vedlejším účinkům. Nastat však mohou běžné detoxikační projevy, které za několik dní samy odezní. Přípravek není určen dětem do 15 let, těhotným, a z důvodu potřebné doprovodné konzumace kvalitních bílkovin vegetariánům a veganům.

7. Doba expirace: 5 let  Balení: 2 x 50 kapslí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář