Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdravé buňky zpomalují stárnutí

Nový způsob ozdravení buněk a zpomalení stárnutí

ONKOCELSPCN   I cévy CLEAN VEINS

ONKOCELSPCN   II imunita HELP CELS

ONKOCELSPCN   III patogeny CLEVER

 

Popis

Koncentrovaná, olejovitá směs tří druhů kapek extraktů z přírodních olejů a dalších čistých přírodních látek v tmavých lahvičkách s kapátkovým uzávěrem, hořké chuti.

 

Princip účinku

Kapky obsahují přibližně 90 látek rozložených na nanočástice tak, aby si z nich organizmus mohl sám co nejlépe vybírat vše, podle okamžité potřeby. Všechny tři typy pracují na principu zapojení do hloubky metabolizmu využitím vlastních a doplněných nedostatkových látek, a také na principu obnovy systémů očisty organizmu.

Při dodržování správné životosprávy, kromě vlastní buněčné výživy, kapky také pomáhají vytvářet v organizmu podmínky pro zlepšení vstupu potřebných živin do nitra buněk. Funkce těchto transportních cest se u lidí v ekonomicky vyspělých zemích začíná zpomalovat už od dvacátého roku věku. Častý je též chybný přepisu DNA při dělení buněk. Podáváním kapek k těmto chybám nedochází.

Náš organizmus obsahuje cca 2,5 kg bakterií jak dobrých, tak špatných. Všechny produkují výměšky, které naše kapky pomáhají organizmu účinně vylučovat. Pití těchto kapek proto také významně zlepšuje hygienu ústní dutiny a snižuje kazivost zubů.

Kapky také oslabují patogeny. Ty se pak neukrývají před útoky kapek a nevytváří si na ně rezistenci jako na antibiotika. Tím se stávají snadným terčem pro imunitu a nahrazují tak určitým způsobem očkování.  Kapky tak poskytují buňkám to, co potřebují pro jejich přirozenou činnost a zdravý vývoj. Když jsou naše buňky zdravé, jsou zdravé celé orgány a tím i celý náš organizmus, jak fyzicky, tak duševně. Organizmus se správně vyvíjí, zesiluje a stárnutí se zpomaluje.

K principům zdravé životosprávy dále patří přestat konzumovat toxické látky, jíst poloviční porce a mít dvojnásobný pohyb, co nejdéle se aktivně zdržovat venku každý den a spát v noci ve tmě. Jak je podrobně vysvětleno v jiných rubrikách stránkách spcn.cz, vypustit kuchyňskou sůl a rafinovaný cukr, omezit průmyslově zpracované potraviny, tuky, oleje a tvrdý alkohol. Kuchyňskou sůl nahradit mořskou solí. Naše nejdůležitější potraviny jsou hlavně listová zelenina, zelenina všeobecně a ovoce. Nejlepší potraviny jsou přímo z přírody nezpracované průmyslem. Nejzdravější nápoj je čistá voda, bylinný čaj. Káva bez cukru a mléka...

 

K čemu jsou kapky užitečné

Kapky typ I CLEAN VEINS čistí cévy na molekulární úrovni, odstraňují menší záněty a problémy vylučovacích cest způsobené patogenními mikroorganizmy a nastavují přirozené funkce organizmu. Pro prevenci a dobrou kondici stačí, když si kapky dáme ráno a večer.

 

Kapky typ II HELP CELS užíváme zpravidla v případě, když se špatná činnost buněk projevuje zrychleným stárnutím a oslabenou imunitou. Tyto kapky jsou významnou prevencí onkologických nemocí, případně pomocí při léčbě rakoviny pro ty, kdo nechtějí nebo nemohou přijímat chemoterapii, nebo nesnášejí léky, které mají imunosupresivní účinky, či jinak poškozují buňky. Tyto kapky také zlepšují spánek, proto je vhodnější je brát večer.

 

Kapky typ III CLEVER mají významnou schopnost oslabovat patogenní mikroorganizmy a bránit jejich rozmnožování. Je to díky azadirachtinu získávaného z indického buku. Tyto kapky doporučujeme brát 2x až 4x do roka, jako prevenci před vážnějšími infekcemi. Kapky jsou také významnou pomocí při různých infekčních onemocněních, včetně podpory léčby rakoviny. Nemocní rakovinou berou všechny tři kapky, a vždy na lačno. Ráno Typ I. Před obědem Typ III. Po obědě až do večera Typ II, jednou, až 3x.

Správná životospráva se neodmyslitelně promítá do kvality mezibuněčného prostoru. Pokud je organizmus správně naformátovaný, buňky obsahují 60 % a mezibuněčný prostor asi 40% vody organizmu. Voda v mezibuněčném prostoru je minerálním složením shodná s mořskou vodou. O buňku se postaráme kapkami a mezibuněčný prostor ošetřujeme cíleným užíváním mořské bio soli. Mořská sůl je důležitá pro nastavení správného vztahu mezi vodou v buňkách a vodou v mezibuněčném prostoru. To je nutná podmínka správné funkce celého organizmu.

 

Jak kapky užívat

Ráno si na lačno dáme na jazyk špetku mořské soli (například Keltské) a zapijeme 200 ml sklenkou vody. Po cca 10–20 minutách rozmícháme dva stisky gumové čepičky kapátka nejlépe v demineralizované vodě a ihned pomalu vypijeme za stálého přemílání jazykem. Kapky neprotřepávat. Kapátko nepoužívejte na míchání, hrozí zanesení zbytků vody nebo jiných nečistot. Současně s kapkami, ani před nimi, nepřijímáme žádné minerály, ani nic kyselého. Reakce s kyselými látkami, vitaminem C a minerály obsaženými ve tvrdé vodě snižují jejich účinnost. Hořkost můžeme snížit trochou medu, který v ústech pomalu rozpouštíme pitím kapek.

Pokud nemáme přístup k demineralizované vodě, použijeme pitnou měkkou vodu. Když si nejsme jisti hygienickým zdrojem, vodu nejdříve převaříme a použijeme až po vychladnutí. V měkké vodě se kapky rozpustí tak, že voda zůstane čirá. Ve tvrdé vodě bude patrné nažloutlé zakalení. Teprve poté se najíme.

Při zhoršeném zdravotním stavu, nebo slabé imunitě užíváme mořskou sůl také před večerním braním kapek.

 

Složení

Typ I přírodní koncentrovaná směs z

části olejů získaných fragmentací: kukuřičný olej, olej z para ořechů, mandlový olej, výluh z kůry Lapacho, hřebíčku, skořice, výtažek z máty peprné získaný parní destilací, mořská sůl z ostrova Nin, jako reakční činidlo při zpracování přípravku jedinečnou výrobní metodou.

 

Typ II přírodní koncentrovaná směs z

části olejů získaných fragmentací: paraořechový olej, dýňový olej, konopný olej, lněný olej, výluh z konopí s vysokým obsahem CBD, výluh z vanilky, mořská sůl z ostrova Nin, jako reakční činidlo při zpracování.

 

Typ III přírodní koncentrovaná směs z

části olejů získaných fragmentací: Neem olej, Karanja olej, Rakytníkový olej, výluh ze třtiny, stévie, čínského hlohu, hřebíčku, skořice, přírodní azadirachtin z indického buku, který brání schopnosti množení bakterií, mořská sůl z ostrova Nin, jako reakční činidlo při zpracování.

 

Balení

Tmavé lahvičky o objemu 50 ml všech tří druhů. Je použito barevné označení pro I, II, III

Skladování

v uzavřené lahvičce při pokojové teplotě z dosahu dětí do 3 let. Neodkládat do ledničky! Povolené rozmezí teplot je 15-42 C°. Při přepravě krátkodobě 5–50 C°. Pozor, nevystavovat přímému slunci.

Expirační doba

V originálním balení při správné teplotě skladování 2 roky. Po otevření přípravek skladujte v uzavřené nádobce při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.

Cena

Členská cena je 700,- Kč za každou lahvičku.

 

NEPRODEJNÉ          Určeno pro interní použití členů Sdružení SPCN

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář