Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčivé náplasti

Nebudete potřebovat prášky proti bolesti a a zbavíte se jejich příčin. Následky pominou samy.

LÉČIVÉ NÁPLASTI EDENLIVE EDENSTRIPSPCN

Popis:

Náplasti EDENSTRIP aktivují procesy léčby. Náplasti EDENSTRIP jsou unikátní tím, že v postiženém svalstvu, tkáních a kloubech vyvolávají účinné ozdravné procesy, které odstraňují nejprve příčiny bolestí a tím mizí i jejich následky. Náplast je speciální přírodní tenká hedvábná tkanina nasycená kombinací přírodních patentovaných směsí bylin, minerálů a mikroprvků. Ihned po nalepení se tyto ozdravné látky začnou uvolňovat a léčivé složky pronikají k postiženým tkáním prostřednictvím zabudované speciální transdermální vlnové technologie, která umožňuje co nejrychlejší pronikání účinných látek do těla přes kůži a udržuje jejich stálou koncentraci v organizmu po celou dobu nalepení.

Živiny EDENSTRIP podporují vlastní samoléčivé procesy, zmenšuji únavu, zvyšují energii, zlepšují koncentraci a paměť, čistí cévy, detoxikují a čistí buňky, posilují imunitní systém, působí preventivně proti onkologickým nemocem, zlepšují sexuální funkce a jejich aktivity, normalizují urologické funkce u mužů také problémy s prostatou. Zlepšují trávení a spalování tuků, snižují obsah cukru v krvi, podporují kardiovaskulární systém, zdravější spánek, snižují obsah cukru v krvi, pomáhají proti astmatu a dalším plicním chorobám, normalizují krevní tlak. 

Po celou dobu používání EDENSTRIP je nutné pít dostatek vody pro odvod uvolněných škodlivých látek z těla. Voda také správně rozvádí účinné látky do celého organizmu.

EDENSTRIP obdržely Certifikát  nevyšší třídy kvality Class 1 FDA (Food Drug Association - Ameriská agentura pro kontrolu léčiv, v ČR obdoba SÚKL). S náplastí EDENSTRIP jste bez prášků proti bolesti a jejich vedlejších účinků.

 

Hlavní složky náplastí: korejský červený ženšen, mořský fytoplankton, germanium, Ionty stříbra, kapsaicin z pálivých papriček podporujících prokrvení.

 

Podrobnější popis hlavních složek:

Korejský červený ženšen obsahuje: 32 druhů saponinů. Každý druh saponinu otevírá určitý druh buněk, aby mohly lépe vstřebávat důležité léčivé složky výrobku. Výtah ze složení: vitamíny C, E, skupina B vitamínů, kyselina pantotenová, kyselina listová, fosforečná, soubor aminokyselin a mikroprvky železo, měď, zinek, chrom, fosfor, hořčík, draslík, vápník, síra, molybden, mangan, a další.

Mořský fytoplankton

Nebohatší zdroj potravy na planetě. Poskytuje 400x víc energie než jakákoli jiná rostlina na planetě. Obsahuje vitaminy, minerály, aminokyseliny,

Ionty stříbra

jsou univerzálním antibakteriálním, antiparazitárním, antivirovým prostředkem. V organizmu se neusazují. Tělo je posléze vylučuje přirozenou cestou.

Germanium

Prvek germanium je rozptýlen po celém povrchu náplasti. Je zdrojem záporných iontů, které vytlačují z těla kladné ionty nastolováním rovnováhy mezi kladnými a zápornými ionty. Civilizační prostředí vzdálené přírodě v nás vyvolává nedostatek záporných iontů a přebytek kladných iontů škodlivých pro náš organizmus. To se projevuje zvýšenou únavou a nespokojeností. Použité germanium je také zdrojem infračerveného záření, které prohřívá pokožku do hloubky 15mm a tím prokrvuje tkáně. Také zvyšuje koncentraci „molekul života“ oxidu dusnatého.

 

Místa nalepení EDENSTRIP a oblasti použití:

Náplasti se lepí na odmaštěnou pokožku přímo na místa bolesti. Pokud náplast špatně drží, okraje můžeme dolepit obyčejnou papírovou náplastí COSMOS. U zvířat velmi efektivní po předchozím oholení srsti v okolí rány. Před zamýšleným rozstříháním na menší kousky nejdřív částečně odlepte krycí papírovou fólii, nastřihněte jí a zahněte růžek v místě plánovaného střihu. Za růžek pak lehce stáhnete fólii z náplasti před nalepením.

Zánět lebečních dutin -> na čelo, na dutiny
Záněty středního ucha, sluch -> za ucho na obě strany, na krční obratel páteře
Angína -> přední plocha krku, za ucho a pod bradu
Rýmy -> na křídla nosu a vedlejší nosní dutiny, na hrudní kost a krční páteř
Prochladnutí, kašel, zánět průdušek, odvykání kouření -> na hrudní kost zepředu a zezadu mezi lopatky
Bolest v oblasti srdce, -> 1/2 náplasti na hrudní kost, 1/2 mezi lopatky
Bolesti hlavy a migrény -> na krční obratel páteře, spánky
Vyšší krevní tlak -> polovinu náplasti na oblast krční páteře, celou náplast na kříž
Nižší krevní tlak -> naopak, velkou část na krční páteř a malou část na kříž
Pro zlepšení zraku -> z obou stran v oblasti spánku a na 2. krční obratel
Snížená funkce štítné žlázy -> na hrudní kost a sedmý krční obratel
Bolesti žaludku, pocitu špatného trávení, problémy s dechem -> 1/2 náplasti na žaludek, 1/2 náplasti na kříž
Bolesti žlučníku, pálení žáhy, -> 1/2 náplasti na žlučník, 1/2 náplasti na kříž, nebo pod pupkem
Zácpa, -> 1/2 náplasti pod pupek, 1/2 náplasti na kříž
Prostatitida, -> rozdělit náplast na 4 části - po jednom dílu se nalepí na vnitřní stranu obou stehen, 1 díl do rozkroku (doporučeno po oholení) a 1 díl na kříž
Gynekologické problémy -> rozdělit náplast na 4 díly - 1. díl do rozkroku, 2. a 3. díl na obě nohy pod kotníky a 4. díl na kříž
Myomy a cysty na vaječnících -> 1/2 náplasti do oblasti pod pupkem, 1/2 na kříž
Nemoci kloubů -> rozkrojíme náplast na 4 čtverce a oblepíme kloub ze 4 stran - pokud náplast z důvodu ohýbání kloubu nedrží, lze ji přelepit ještě obyčejnou papírovou nebo látkovou náplastí
Patní ostruhy -> na patu a spodní třetinu obou lýtek
Křečové žíly dolních končetin -> na dolní třetinu bérce
Cukrovka -> 1/2 náplasti na oblast slinivky břišní a 1/2 náplasti na kříž
Při alergiích -> 1/2 náplasti na kříž, 1 náplast rozdělit na polovinu a nalepit na plosky pravé a levé nohy, 1/2 náplasti na játra
Dermatitidy, lupenka, suché ekzémy - 1/2 náplasti nalepit přímo na ohnisko vyrážky a 1/2 náplasti na oblast jater
Při lékové intoxikaci, otravě - na plosky nohou a oblast žlučníku a jater
Zlepšení paměti, koncentrace, spánku, ploténky-> 1/2 náplasti v oblasti krční páteře a 1/2 náplasti na kříž

 

Doba působení: 48 hodin, pak sundat

Balení: jedno balení obsahuje 15 kusů.

Rozměr náplasti: 10 x 12 cm.

Cena (výhradní dodavatel firma EDENLIVE více rubrika KONTAKT): 1 balení 2400,- Kč

Expirace: v neotevřeném z výroby hermeticky uzavřeném balení 2 roky

 

 

Doporučuje Sdružení prevence civilizačních nemocí SPCN

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář