Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prevence Covidu zázvor

Zázvor jako účinná prevence proti COVID-19

Ruský védský učenec a lékař Oleg Torsunov – jak se chránit před Koronavirem

Ruský védský učenec a lékař Oleg Torsunov (žák Lokanathy Svámího) poskytl přítomným 600 posluchačům několik rad, jak se chránit před koronavirem. Zde je výňatek z jeho výuky v ruském městě Omsku dne 17. března 2020.

„Než začneme s výukou, chtěl bych vám něco říci. Virus, který nyní děsí svět, je skutečně zde mezi námi a skutečně může být nebezpečný. Jeho nebezpečnost spočívá v tom, že lidskému organismu nedá šanci, aby se sám ubránil proti bakteriálnímu zápalu plic. Samotný virus lidi nezabíjí. Je to bakterie, která může napadnout plíce, až se virus usídlí v těle. Rozvoj těchto bakterií může být velmi rychlý. Bakteriální zápal plic se může rozvinout za 7 dní po prvním kontaktu s virem. Například po několika hodinách letu letadlem může u infikované osoby vzniknout otok plic.  Ale jsou i dobré zprávy. Již 15 let se věnuji studiu, jak bojovat proti řadě virových infekcí. Mohu vám s jistotou sdělit, že tento koronavirus je velmi snadné porazit. Pomocí zázvoru. Budete-li třikrát denně žvýkat malý kousek zázvoru a současně pít teplou vodu s kurkumou a trochou medu, v zásadě nebudete moci dostat žádný virus. Prostě to nebude možné. Mimochodem, nyní se zeptám organizátorů: rozdali jste posluchačům kousky zázvoru? Ne. Řekl jsem vám, abyste donesli zázvor a rozdali jej posluchačům. Teď ihned sežeňte zázvor a rozdejte jej, aby lidé zde v sálu mohli žvýkat zázvor. Výuka jinak nemůže začít, neboť by bylo ohroženo 600 osob v této místnosti.

            Takže organizátoři vám teď rozdají kousky zázvoru. Zařídím, aby od dnešního dne byl posluchačům rozdáván zázvor před vstupem do tohoto sálu. Lidé musejí žvýkat zázvor před výukou i během ní, pak bude nebezpečí jistě zažehnáno.

Nyní v sále, jak vidím, nejsou žádní nakažení lidé. Dnešní hygiena znamená „každý den žvýkat zázvor“. Musíte se to naučit. Neboť dříve či později bude i v Rusku spousta nakažených lidí. Kdo tento problém nebude brát vážně, vystavuje se riziku smrti. Pravděpodobnost úmrtí na účinky tohoto viru je 5 %. Znamená to, že zemře 5 lidí ze 100. 10 dalších je v kritickém stavu. Budete-li cucat a žvýkat zázvor, nemá virus šanci. Účinnost zázvoru nelze podceňovat. Spoustu let léčím lidi s celou řadou virových infekcí. Množství potravin, které při léčbě používám, je velmi malé: zázvor, kurkuma, větvičky borovice, větvičky jedle, žlutá hořčice a bílý pepř. Všechny tyto potraviny jsou schopny zabít různé viry.

Když budeme mít v květnu v Rusku védský festival (cca 1 500 účastníků), zajistím, aby všechny tyto složky byly k dispozici a lidé se tak nenakazili. Na tomto festivalu, který se koná dvakrát do roka, nejsou nikdy žádné případy nemoci, ačkoli lidé sedí dlouhé hodiny těsně vedle sebe ve velkých sálech a poslouchají přednášky.

Takže opakuji: samotný virus není tak silný. Budeš-li denně žvýkat zázvor, virus nemá vůbec žádnou šanci. Každý týden létám z města do města. Nepřemýšlím o dýchací masce, neboť vím, jak účinně zázvor působí. Vždy mám kousky zázvoru po kapsách. Ve skutečnosti je nakaženo mnohem více lidí, než říkají ve sdělovacích prostředcích. Viděl jsem mnoho nakažených lidí v letadlech a na letištích. Žádnou paniku. Následky nebudou tak zlé, jak nám sdělovací prostředky předkládají. Musíte jen žvýkat zázvor. Řekněte to svým příbuzným. Pokud vy a každý kolem vás budete denně žvýkat zázvor, nikdo ten virus nedostane. Zaručeně to působí asi 3-4 hodiny. Podívejte se. Jsou lidé, kteří trpí alergiemi. Například když se dotknete nebo dokonce sníte nějakou potravinu, ihned vám bude špatně. Může to být tak vážné, až hrozí riziko úmrtí. A nyní si představte, že tento koronavirus je alergický na zázvor. Tento virus podobně jako mnoho jiných virů nedokáže zázvor vůbec tolerovat. Dětem se může dávat zázvor rozpuštěný s vodou a trochou medu, jinak by pro ně byl moc pálivý. Děti jsou nyní infikovány nejméně. Většina dětí ani nemá žádné příznaky, i když je virus přítomen. Tento specifický virus ohrožuje hlavně dospělé a starší osoby, závažněji jsou postiženi zejména dospělí a starší muži. Děti mohou být přenašeči, ale virus není pro většinu dětí nebezpečný. Takže opakuji: samotný koronavirus je slabý. Kdyby byl silný, malé děti by byly první, které by onemocněly a zemřely. Je to srozumitelné?

Existuje ještě jiná možnost, jak účinně bojovat s virem pomocí zázvoru. Tato metoda je dokonce ještě účinnější než ho pouze jíst. Jediné, co musíte udělat, je vložit kousek zázvoru do kousku látky a zavázat ho ke kloubu levého zápěstí, což je místo, kde běžně nosíte hodinky. Na zápěstní kloub. Na tomto místě bude působit 24 hodin. Vaše tělo bude pak ihned reagovat. Tuto metodu lze rovněž použít jako prevenci, ale zde buďte opatrní. Pokud zázvor použijete tímto způsobem, aniž byste měli příznaky nemoci, pocítíte v těle napětí. Je to silná reflexní terapie.

Jestliže už máte tento horečnatý virus, nebojte se. Přivažte si jednoduše k levému zápěstí kousek zázvoru a koronavirus ihned zhyne. Nejpozději za 2-3 dny. Měli byste si tento zázvorový obklad dávat každý den. Můžete si k levému zápěstí přivázat také kousek kurkumy. Pokud smícháte kurkumu s převařenou vodou s celozrnným černým pepřem, může to napomoci vstřebávání kurkuminu. Dílo likvidace viru pak dokončí inhalace polévkové lžíce jedlé soby svařené v litru vody. Páry jedlé sody rozpustí lipidový obal viru a nahý virus zabije tplota už 60°C.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petr Ježek - Zázvor, kurkuma, černý pepř

Tři běžně a levně (snad až na ten zázvor) dostupné přírodní substance, které dokáží mnohé. Povšimněme si, že vstřebávání kurkuminu z kurkumy je podmíněno látkami obsaženými v černém pepři. Osobně praktikuji posyp jídla kurkumou a černým pepřem všude tam, kde to nečiní chuťové problémy. Zažívání není touto kombinací jakkoli ztíženo.

Med sám o sobě obsahuje kromě člověku prospěšných biofrekvencí včel (nakolik se uchovají v medu, není přesně známo) mnoho látek nezbytných pro náš organismus. V kombinaci se zmíněným zázvorem a nezmíněnou skořicí pak jde o tvrdý úder všem patogenům v našem organismu. Uvědomme si, že Země jako planeta života vkládá do svého vegetačního krytu spoustu vysoce účinných látek, které mají zajistit zdraví vyšším organismům, tedy živočichům, kteří vegetaci konzumují. není náhodou, že i taková alopatická farmaka obsahují množství těchto původně přírodních látek z vegetace. Problémem je ale, že chemická a fyzikální úprava zpravidla zlikviduje biooptimální vlastnosti původně přírodních látek.

Nu což, na zítřejší oslavu narozenin si vezmu zázvor a před tím ještě vyčistím "sací potrubí" sodnou párou.