Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přírodní vakcína proti COVID-19

Celoplošná vakcinace proti COVID-19 se dá dělat i jinak, přírodní a bezpečnou cestou

 

Vakcína COVID 19 - může ji mít každý člověk doma!!!

Shukhrat KHALILOV, kandidát lékařských věd

Taškent.  21.03.2020

 Hlavním nebezpečím viru COVID-19 je, že především ovlivňuje imunitní systém. A teprve potom, na druhém místě, ovlivňuje plicní tkáň. Časové zpoždění mezi těmito dvěma vlnami útoku je přesně to, čemu říkáme „inkubační doba“. Často používáme slova jako „silná“ nebo „slabá“ imunita.  Obyčejní lidé však prakticky vůbec nevědí, co to je. Většina lékařů navíc má velmi malou představu o struktuře imunitního systému a funkčnosti jeho jednotlivých částí. Tento text je však pro netrénovaného čtenáře obtížný.

Princip činnosti COVID-19

Pokusím se vysvětlit mechanismus působení viru COVID-19 na lidské tělo nejjednodušším a nejdostupnějším způsobem. 80% celého imunitního systému je koncentrováno ve sliznicích a submukózních vrstvách tenkého střeva ve formě lymfoidní tkáně a jejích akumulací - Peyerových plaků. Lymfatická tkáň produkuje protilátky (lymfocyty T-, B-, G- atd.), jakož i různé typy imunoglobulinů. Protilátky lymfatickým systémem vstupují do dolní duté žíly, srdce a po průchodu plicním oběhem vstupují do systémového oběhu a jsou přenášeny po celém těle. Posiluje se tak imunita tkání, včetně vlastní tkáňové imunity plicní tkáně. COVID-19, smíchaný s jídlem během jídla, vstupuje do střev a začíná ničit lymfoidní tkáň. Výsledkem je snižování produkce lymfocytů a imunoglobulinů. Imunitní systém je tím ničen a výsledkem je výrazné oslabení imunity tkání v plicích. Od tohoto okamžiku začíná druhá vlna útoku koronavirů na již nechráněnou plicní tkáň, která se projevuje těžkou pneumonií často končící smrtí.

Jak zastavit působení COVID-19 na samém počátku

 V současné době jsou všechna protiepidemická opatření zaměřena na zabránění vstupu koronaviru do plic, což je v zásadě extrémně nákladné a prakticky neúčinné. A všechna terapeutická opatření jsou zaměřena pouze na boj proti komplikacím, ve formě pneumonie.

 Je třeba si uvědomit, že COVID existuje mnoho let a desetiletí. Po první vlně pandemie přijde mnoho dalších. Současně jsou všechna preventivní a terapeutická opatření zaměřena na koronaviry lokalizované v plicích, avšak nepřijímají se prakticky žádná opatření proti koronaviru ve střevní flóře. Jinými slovy, „vozík je umístěn před koně.“

 Existuje mnoho přírodních produktů, které mají nejen baktericidní vlastnosti, ale také přímo ovlivňují viry a zabíjejí je. Nejúčinnější v tomto ohledu je ČESNEK. Pokud vypijete denně 2 až 3 sklenice česnekové vody, pak okamžitě (!) vstoupí do tenkého střeva a okamžitě (!) zde začne zabíjet COVID-19! Tím je dosaženo následujících efektů:

1) „zabitý“ COVID-19 přestává ničit lymfoidní tkáň tenkého střeva. Výsledkem je, že lymfoidní tkáň nadále funguje správně, tj. produkuje protilátky a imunoglobuliny

2) poškozený imunitní systém se rychle zotavuje a posiluje, což vede k významnému zvýšení imunity plicní tkáně. Nepřekonatelná bariéra vzniká nejen pro COVID-19, ale také pro mikroby jako stafylokoky a plísně, které v případě koronavirové pneumonie také představují významné nebezpečí

3) pod vlivem „česnekové vody“ se v tenkém střevě odehrává velmi zajímavý sled událostí. „Zabitý“ a oslabený „česnekovou vodou“ COVID-19 není už nic jiného než přírodní vakcína, přirozeně se formulující uvnitř lidského těla. Jak víte, vývoj umělé vakcíny vyžaduje vysoce vybavené a velmi nákladné laboratoře a práci vysoce kvalifikovaného personálu. Vývoj umělé vakcíny a její průmyslová výroba je nákladná a časově náročná.

4) „Česneková voda“ vytvoří v tenkém střevě přírodní vakcínu za 30-40 minut a zcela zdarma. Přírodní vakcína začíná aktivně vytvářet specifickou imunitu proti COVID-19. Řetěz ničivých patologických jevů v lidském těle způsobených COVID-19 je tedy přerušen a zničen na samém začátku a nemá pokračování. Tělo nejpřirozenějším způsobem bojuje a poráží COVID-19 samo a bez stresu. Výsledkem je zastavení epidemického procesu během několika dní.  Užívání „česnekové vody“ jako protiepidemického preventivního prostředku může zastavit šíření OVID-19 v celé zemi u celé populace.

 Způsob přípravy „česnekové vody“

1. Večer jeden (!) oloupaný stroužek česneku rozřízneme na polovinu v příčném směru, vložíme ho do 0,5 l vody ve skleněném nebo porcelánovém hrnku při pokojové teplotě.

 2. Ráno je „česneková voda“ připravena k použití. Polovinu vypijeme ráno na lačno a druhou polovinu dvě hodiny po posledním jídle.

 3. Následujícího dne bude třeba postup přípravy „česnekové vody“ opakovat s čerstvým stroužkem česneku.

 4. Pokračujte v užívání česnekové vody po dobu jednoho měsíce. Vůbec nic tím na svém zdraví NEPOKAZÍTE. Během této doby si vytvoříte dlouhodobou specifickou imunitu proti COVID-19.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petr Ježek - Česnek a cibule

Osobně praktikuji několikrát týdně stravu s vysokým obsahem tepelně neupraveného česneku nebo cibule. Tato zelenina je základem antibakteriální a antivirové preventivní přírodní medicíny. Zatímco česnek působí přímo svými látkami ve střevě, cibule působí jako past na uvedené mikroorganismy, které v ní hynou. Průkazná je konzumace nakrájené cibule (popř. "cibulové vody" - vodného cibulového výluhu) v případě počínajícího chrapotu či pálení v krku - funguje prakticky okamžitě a chrapot a pálení v krku zmizí během několika málo hodin. Opakování je ku prospěchu. U česneku lze použít i zde uvedený vodný výluh. Požití česneku a cibule (vodných výluhů) večer a ráno na lačno (min. 2 hodiny před jídlem a po jídle) znamená zbavit se většiny viróz a zánětů. Princip požití na lačno je třeba dodržet, neboť proces vstřebávání je na česnek či cibuli plně soustředěn a antivirová a antibakteriální účinnost se zvyšuje až řádově. Pouze zdravým lidem pak stačí prostá konzumace česneku a cibule s jídlem jako přiměřená údržba trvalého zdraví. Cesta k němu ale vede přes dodržování uvedené zásady, a to i u příjmu jiných nezbytných živin včetně kyseliny listové B9.