Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užitečná zubní pasta

Ničí anaerobní bakterie v ústech uvolňováním kyslíku po celou noc

BIOFERSPCN

Zubní pasta s revolučním principem potlačení anaerobní  složky ústní mikrobiální flóry

Co bychom měli vědět:

O chrupu dvojnásob platí, že prevence je příjemnější než léčba. Pokud dbáme na prevenci, máme zdraví ve svých vlastních rukách. Podmínky pro vznik a existenci zhoubného zubního povlaku (plaku) a pro vznik a existenci zánětlivých změn dásní vytváří nebezpečná anaerobní složka ústní mikrobiální flóry. Ta vzniká zamezením přístupu kyslíku.

ZUBNÍ  PASTA  BIOFERSPCN Čím je užitečná?

BIOFERSPCN tuto anaerobní složku ústní flóry BIOFERSPCN spolehlivě potlačuje. Účinně likviduje anaerobní bakterie v ústech. Pocit lesklých čistých zubů a úst si uvědomujete v průběhu celého dne. Ráno máte v ústech jiný pocit než obvykle. Pasta BIOFERSPCN zlepšuje průtočnost cévek i mikrocévek a tím přispívá k prokrvení a zpevnění dásní. Proto je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s krvácivostí dásní. Je vhodná také pro děti, kterým účinně pomáhá chránit zdravý chrup. Sami brzy zpozorujete její relativně dlouhodobý účinek. To Vám může pomoci zbavit se obtíží s dásněmi bez zásahu lékaře. Na noc stačí asi půl cm pasty na kartáčku. Přes den můžete používat Vaší oblíbenou pastu. Trápí vás zubní protéza? K některým místům ústní sliznice nemá během dne přístup vzdušný kyslík. Sliznice se proto nemůže regenerovat. BIOFERSPCN pomáhá i v tomto případě. Navíc neobsahuje mentol, který snižuje účinky bylinných a jiných přírodních nebo homeopatických preparátů. Pro zpříjemnění chuti je použito přírodní sladidlo ze Stévie.

 

Zápach z našich úst ani nepozorujeme. Může to být přítomností anaerobních bakterií, které nepotřebují kyslík. Žije se jim dobře v úkrytu mezi zuby a v „kapsách“ mezi zubem a dásní odkud pronikají zvolna až ke kořenům zubů. Kartáček tam za nimi nemůže. Tyto bakterie vytvářejí podmínky pro vznik zubního povlaku-plaku. Produkují sirovodík, merkaptany a jiné organické sulfidy, dále čpavek, který je vysoce alkalický a umožňuje tak tvorbu zubního kamene. Anaerobní prostředí se tvoří v ústech hlavně v noci, kdy jsou zavřená. Proto ten nepříjemný pocit vždy ráno. Pasta vyrábí kyslík po celou noc, kdy jsou ústa zavřená. Proto se jí říká kyslíková pasta. Základním principem účinku je objev „látkové rezonanční interakce“, které se dosahuje (podobně jako u homeopatických léků) především nehmotnou substancí - informací. Pasta BIOFERSPCN pracuje na podobném principu jako přípravek OsSPCN určený k prevenci osteoporózy a zanášení cév. Proto je jeho doprovodným regeneračním doplňkem. Více o OsSPCN  v záložce „Biokorekce nemocí“. Zubní pasta BIOFERSPCN dlouhodobě dezinfikuje ústní dutinu. Činí tak specificky bez použití chemie.