Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výkonný zdroj minerálů MINEROL

Sestava 70 minerálů synergicky odladěných v souladu s minerálním hospodářstvím lidského organizmu

article preview

MINEROLSPCN země původu Ukrajina (výtah z ruštiny)

S jídlem a vodou se do člověka dostává asi kolem 10 kg jedů za rok. To způsobuje rychlý nárůst rakoviny a jiných nebezpečných nemocí, se kterými si medicína neví rady. Biologicky čisté funkční potraviny nemají žádné vedlejší účinky a žádné jedy neobsahují. Takovým funkčním dietetikem je MINEROLSPCN vyráběný již více než 20 let. Obsahuje přes 70 přírodních minerálních látek. Je určen k dlouhodobé spotřebě. Hlavní příčiny vzniku dnes známých 20 000 nemocí jsou pouze dvě.

  1. Narušení minerální rovnováhy v těle
  2. Znečištění vnitřního prostředí organizmu

MINEROLSPCN spouští následující samoregulační procesy v organizmu:

  • Dodává organizmu přírodou synergicky nastavený soubor minerálních látek s vlastnostmi selektivního sorbentu tj. schopnosti vázat na sebe cizorodé látky v organizmu a vylučovat je z těla ven. To umožňuje
  • Vysoký obsah křemíku, který usměrňuje jinak chaotické iontové proudy a upravuje tím vzájemné vztahy a využitelnost ostatních minerálů, neboli detoxikuje, pohlcuje toxické látky a naopak prospěšnými mikro a makro prvky organizmus zásobuje
  • Obnovuje acidobázickou rovnováhu, rovnováhu mezi kyselostí a zásaditostí, 70% obsažených minerálů je zásadotvorných
  • Chrání buňky před kyslíkovými radikály, zvyšuje tvorbou buněčné energie
  • Obnovuje cirkulaci krve v mikrocévkách
  • Normalizuje, obnovuje látkovou výměnu a tím pomáhá ke snižování nadváhy
  • Podporuje apoptózu, smrt opotřebovaných a nemocných buněk a jejich zbytky odvádí z těla ven.

Náš organizmus je vytvářen z prvků, které přijímá a vstřebává a přebírá tak jejich vlastnosti. Jsme tím, co jíme. MinerolSPCN se těží na území Ukrajiny ze 70-80m hloubky z usazenin původního moře schránek mořských živočichů a řas z ekologicky čisté předkambrijské éry. Konečný výrobek MinerolSPCN má přírodou uspořádanou strukturu látek, jejich obsah a složení v nejlepším poměru pro člověka ve formě prášku. Pije se rozmíchaný ve skleničce teplé vody. Organizmus jej dobře přijímá jako kvalitní plnohodnotné koloidní buněčné palivo. Chemická analýza MineroluSPCN dokládá jeho blízkou příbuznost s obsahem lidské minerální soustavy. Šetrná technologie výroby MineroluSPCN zachovává i jeho další důležitou přírodní složku minerál bentonitový jíl montmorillonit, který má chemické složení podobné buněčné membráně a podílí se tak na tvorbě nových buněk a reprodukci genetického materiálu.

Podle množství obsažených minerálů v MineroluSPCN  je v pořadí na prvním místě křemík (až 25%), dále kalcium (K), magnézium (Mg), železo, mangan (Mn), jód, zinek, měď, chrom, selen. Surovina tohoto složení má vlastnosti výborného selektivního sorbentu. Absorbční hodnota MineroluSPCN je ve srovnání s běžnou vyšší a činí 250-380 mg/g.

Důležitou roli zde hraje právě vysoký obsah křemíku. Křemíku je ve svrchních vrstvách země velmi málo a i ten, který přechází do rostlin, se do člověka prakticky nedostane. Ztrácí se v různých fázích technologie průmyslového zpracování potravin. Jeho nedostatek způsobuje nerovnováhu mezi dalšími 70 makro i mikro prvky. To má vliv na snížení kvality vazivové tkáně, zejména výstelky cévní stěny, na látkovou výměnu lipidů, tvorbu kolagenu a kostní hmoty. Je dokázáno, že nedostatek křemíku urychluje nástup infarktu, mrtvice, arytmie, psychických poruch, ledvinových a žlučníkových kamenů, kamenům močového měchýře, ekzémů, lupenky a dalších. Totéž platí pro děti a trojnásobně pro ženy v těhotenství a po porodu.

Díky svým vlastnostem křemík vytváří elektricky nabité koloidní minerální vazby. Ty na sebe selektivně vážou viry, pro člověka nepřirozené organizmy a bakterie, nadbytečný cholesterol výstelky cévních stěn a vylučují je z těla. Užitečné mikroorganizmy a bakterie v organizmu naopak zůstávají. Díky svým piezoelektrickým vlastnostem křemík urychluje průchod nervových impulzů po nervových drahách. To má kladný vliv na psychiku a na kvalitní spánek.

Důležitý je též v MineroluSPCN obsažený vápník. Vliv nedostatku vápníku v organizmu a jeho špatného vstřebávání je dobře známý. U dětí přispívá též k poruchám růstu dolních končetin například v podobě častého vbočení kotníků (nohy do x v oblasti kotníků). Molekulární struktura vápníku je podobná struktuře stroncia, což vede k nežádoucí náhradě vápníku stronciem při nedostatku vápníku. Vápník tak vytlačuje stroncium (viz Černobyl).

Cukrovka. Šestiletá studie v Ukrajinské nemocnici vědců NAN v r. 2000-2006 uvádí průměrnou hodnotu léčených pacientů s cukrovkou druhého typu v krvi 18,5. Po sedmi dnech podávání MineroluSPCN pokles na 6,6 a po dvanácti dnech na 5,6.

Díky iontové homeostázi MinerolSPCN zabezpečuje vstřebávání životně prvků důležitých pro správné složení krve a tvorby tkání kostí a zubů. Opakované 21 denní kůry MineroluSPCN u onemocnění opěrně pohybové soustavy normalizují pohyblivost kloubů koncentrací železa, fosforu, vápníku, hořčíku a manganu. Dobře ověřený je pokles obsahu těžkých kovů a radionukleotidů. Po třítýdenním příjmu MineroluSPCN u dětí se dosahuje poklesu cézia o 30%. Měřením u zvířat se zjistil značný úbytek stroncia, niklu, kadmia a olova (měřeno v oblasti Černobylu).

Dávkování: Pro prevenci rozmíchat 1 lžičku prášku do skleničky teplé vody a vypít 30 minut před jídlem, nejlépe před snídaní. Při zdravotních potížích 2 až 3 x denně. Práškem je možné zasypat krvácející ránu. Krvácení ihned přestává. Samotný prášek zabírá na problémy v ústní dutině nanesením prášku MineroluSPCN jemným zubním kartáčkem na bolavé zuby nebo jiná bolavá místa v ústech, nejlépe na noc. Další způsoby konkrétního použití konzultujte s odborným asistentem SPCN.

Nežádoucí účinky:  Nejsou známé, ani při předávkování

Členská hodnota: Jedno balení 100 g 500 Kč (korun členských) na dva týdny

 

Neprodejné     určeno pro vnitřní potřebu sdružení SPCN

 

Úspěšnost relativního počtu nasazení MINEROLSPCN

poruchy trávení    49

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

kostní problémy   39

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

málo energie        39

◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙

nachlazení           20

◙◙◙◙◙◙◙◙

vysoký tlak           20

◙◙◙◙◙◙◙◙

alergie                  17

◙◙◙◙◙◙

nespavost            14

◙◙◙◙◙

cukrovka              11

◙◙◙◙

  Počty nasazení

0     10     20     30      40     50      60

   

 

 

 

FUKUS ALGASGEL

důležitý doplněk k MinerolSPCN

Potravina vyrobená z mořské řasy Chaluhy bublinaté (Fucus) pro celkovou posilu a uklidnění organizmu. Antidepresivum. Vzhledem k vysokému obsahu organicky vázaného jódu a vlákniny vhodný doplněk k MineroluSPCN, který obsahuje jen málo jódu a žádnou vlákninu. Vysokého obsahu jódu bylo dosaženo speciální patentovou technologií rozbíjením malých velice pevných přírodních molekul řasy Fucus.

Vlastnosti: ozdravný potravinový výrobek

  • detoxikuje organizmus, odvádění škodlivé patogeny a usazeniny z těla zejména v noci
  • obnovou látkové výměny snižuje nadváhu, zlepšuje stav střevní výstelky
  • regeneruje vazy a šlachy, je protizánětlivý, brání tvorbě trombů a zvyšování krevního tlaku,
  • stimuluje tvorbu inzulínu a snižuje hladinu cukru v krvi, stimuluje tvorbu mikrocévek
  • močopudná potravina
  • zvyšuje sekreci žluče
  • odstraňuje večerní chuť k jídlu
  • navozuje klidný spánek

Složení:

Přečištěná voda

Chaluha bublinatá Fucus 28%

Rakytníková nebo malinová šťáva 23%

Sušené meruňky 10%

Alginát sodný, špalda, heřmánek

 

Nutriční hodnoty ve 100g:

 

Bílkoviny

0,67g

Tuk z toho 0,02g nenasycené tuky

0,34g

Sacharidy z toho 4,8g cukry

10g

Rozpustná potravinová vláknina

1,8 – 2,5g   

Sůl

0,05g         

Chrom

40,3 µg      

Jód (vysoký obsah průměrná hodnota)

1000 µg      

Energetická hodnota v 100g  45 kkal

Dávkování: 20 min po MineroluSPCN  nebo alespoň 20 min před jídlem ráno a večer sníst jednu vrchovatou polévkovou lžíci. Pozor, živá potravina. Používat pouze čistou a suchou lžíci a nádobku ihned vrátit do lednice. Při zdravotních problémech podávat až třikrát denně. Lze míchat s ovocnou šťávou.

Kontraindikace: případná individuální nesnášenlivost komponent

Skladování: v suchu při teplotě 4 - 25°C. Po otevření skladovat v lednici 15 dnů. Konzumace jednoho balení odpovídá součinnosti konzumace s jedním balením MineroluSPCN

 

Země původu: Rusko

 

Členská hodnota:

600 Kč za jedno balení 0,5 kg řasy Aglasgelu na dva týdnyspolu s MinerolemSPCN za 500,- samostatně na dva týdny 1100,- Kč

Při odběru celé měsíční dávky, tj. dvou balení Minerolu a dvou balení řasy Algasgelu je stanovena členská cena na 2000,-  Kč (korun členských)

 

 

Neprodejné     určeno pro vnitřní potřebu sdružení SPCN

 

.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář